Sunday, February 26, 2017

Malaysia Best :)

Weekend yang paling tidak productive bilamana mampu habiskan tengok 10 episod drama jepun dalam sehari -_-
Login facebook sebab boring, logout facebook sebab boring tengok timeline lepas tu login balik sebab boring
Last2 deactivate facebook sebab rasa banyak buang masa tengok fb
.
.
.
.
Baru teringat dulu kalau boring i suka update blog lol :D
Dulu suka update blog especially masa dekat jepun sebab nak share cerita dan pengalaman kat sana
lepas balik malaysia senyap sunyi dah semut merah
lepas ni mungkin boleh sambung balik sharing kisah kisah menarik kat Malaysia 
sebab ramai kawan dekat jepun tanya
Best tak balik malaysia?
Oii lupa daratan ke semua? haha

Malaysia best, family dekat nak balik jenguk 
makanan sedap walaupun menggemukkan :D
nanti share lagi cerita best kat sini ;)

2 comments:

  1. best Malaysia bley wat exercises kt rumah tanpa piki rumah akan bergegar.haha

    ReplyDelete
  2. mohon share kelebihan msia banyak2 ya sis><

    ReplyDelete

sugar(s)