Tuesday, December 18, 2012

Jangan Nak.....(:

Assalamualaikum wbt dari bumi okayama yang semakin sejuk :)

Alhamdulillah hari ni Allah bagi izin tidur satu jam saja, dari 24 jam yang ada~
Alhamdulillah, at least Allah bagi juga tidur
saya enjoy dengan kehidupan master saya disini
cuma rasa penat sikit. eh, penat banyak haha
alhamdulillah lab saya best! cikgu baik, labmate(s) pun baik
dan alhamdulillah suka juga dengan tema kenkyuu saya :)
antara impian besar saya dalam hidup, dapat kenkyuu yang best n dapat faham kenkyuu saya, supaya lepas grad nanti boleh jadi engineer yang bagus, untuk agama khususnya :))

penatnye kehidupan master!
subject sume susah susah
tanjat boboi!
nanti bile dah grad, rase nak frame besar2 sijil master, tunjuk dekat anak anak nanti! sambil memberi nasihat kepada mereka~
jangan sambung master nak.. susah sangat master ni nak. mak dah rasa semuanya~
jangan sambung master ye nak, kalau anak nak sambung juga, mak ok jerrr =p
ape lah merepek ni

ape2 pun, dalam situasi apa pun. letaklah Allah sebagai Yang Paling Utama Dihati~
Allah Sebaik Baik Penolong
Allah Yang Memberi Kefahaman
Allah Yang Memungkinkan Kemustahilan
Allah Juga Yang Mengizinkan Apa Jua Yang Telah Kita Capai~

susah mahupun senang
ingatlah pada Allah :)

4 comments:

  1. Haha lawak jie. :) susah susah pun jie harungi juge.... Kalau banding dengan org yg mengelak dari awal...jie wa zutto rippa yo :)

    ReplyDelete
  2. haha ape la yg saye merepek tu kan sensei :D
    arigatou sensei. insyaAllah saya akan ganbatte sampai sotsu..sedar x sedar da nak habis da master tahun satu :)hihi
    terima kasih sensei.. sayang sensei hihi :))

    ReplyDelete
  3. jangan sambung master nak.. susah sangat master ni nak. mak dah rasa semuanya~

    ReplyDelete
    Replies
    1. haha orang tu nak sambung sampai phd kan :)

      Delete

sugar(s)