Saturday, October 31, 2009

jangan tidO petang...~!!!haha

semalam aku happy
sebab mak aku call cakap mak aku da tempah baju raya haji aku
yeaayyy~ bulan 11 ni jugak aku akan dapat anak sdare baru
insyaAllah baby bOy..Alyaa da nk dapat cousin da..heee~
hari ni ari sabtu
tapi ade kelas ganti..
aku x suke kelas time bukan kelas
haha..maksudnye kelas mase weekends sebab biasenye pagi2 tu tido je kat umah
bile ade kelas, x leh tido, jiwa memberontak
tetibe je td rase hOmesick sangat..sangat..sangat
ade fotografi untuk Kizuna kat Tasik Shah Alam
seyes kurang happy td mase amik gamba
asyik teringat bile nk cuti..lambatnye cuti
rindu maa, rindu Alyaa, rindu kakak2, rindu abang2, rindu adik
act pukul 2 ade driving tapi fotografi tu lambat siap
aku cancel je..tercapai impian nk makan KFC..
pukul 5.30ptg aku stat tido sebab smalam tido lambat
tido setido2 nye la..elin msg pon aku reply dalam x sedar..ntah ape yg aku reply
biasenye kalu tgh tido ade org msg aku
aku slalu je tersend empty msg
tido punye tido aku sedar2 tgk jam kat hp pukul 6.37
biasenye kalu tido hp sentiase kat tepi aku
bangun pagi2 leh tgk jam da subuh ke belum
tadi aku bangun2 ntah macam mane
lepas tengok jam kul 6.37 tu
kebetulan kakda pon tido tyme tu
aku bangun dari katil aku trus kejut kakda
"kakda, kakda bangun solat subuh da lambat ni"
"subuh?" kakda buat muke pelik...heeee~
pastu aku aku teringat mase tu kul 6.37 PETANG bukan PAGI
aaaaaaaaaa..seyes malu ngan kakda
aku pon sambung ag tido sampai kul 7
pengajarannya: jangan tido petang!!haha
tapi bukan salah aku 100% la
sebab bilik kecik kitorang tu same je siang ke malam
sebab kitorang x tutup lampu kalau tido
reason die lain2
kakda kate takut susah nk bangun subuh kalau bilik gelap
aku lak sebab aku takut tido dalam bilik gelap...
camtu la cite die...

2 comments:

  1. hahaha,aq tringat mase kecik lu..
    aq tdo petang,bangun2 kalot mandi2 n pakai baju skoloh n nangis sbb mok aq siap lagi nok g skoloh..tgk2 kol 7..
    buke skali,2,3 kali gok..haahahha

    ReplyDelete

sugar(s)